Word jij onze nieuwe collega?

Tuinonderneming Ameloot breidt uit!

Medewerker tuinonderhoud/aanleg groen

Je komt terecht in een tof team en helpt bij het aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit start bij de grondwerken, het plaatsen van leidingen, aanleggen van verhardingen en het aanplanten van de tuin. Het onderhouden van de tuinen zorgt ervoor dat je het project ziet evolueren en mee kan opvolgen. Afwisseling verzekerd! We zoeken dus een enthousiaste collega die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken én oog heeft voor detail.

We bieden een correcte verloning aan volgens je ervaring en competenties. Je start meteen met een voltijds contract van onbepaalde duur. Mits afspraak en onderling overleg kan je rekenen op flexibele werkuren.

Lees meer

Metser/vloerder

Als metser/vloerder sta je in voor het uitvoeren van metselwerken voor trappen en tuinmuren. Je werkt mee aan kleine en grote tuinprojecten, plaatst kleiklinkers en natuursteentegels en hebt kennis van klein grondwerk. Je komt terecht in een hecht team en vindt het fijn om afwisselende taken uit te voeren. Je bent een teamplayer die gaat voor een topresultaat, maar kan ook zelfstandig aan de slag bij onze klanten. Daarbij toon je steeds veel zin voor kwaliteit en afwerking.

We bieden een correcte verloning aan volgens kennis en werkervaring. Je start meteen met een voltijds contract van onbepaalde duur. Bovendien kan je rekenen op aanvullende voordelen zoals maaltijd- en ecocheques.

Lees meer

Interesse in deze vacatures?
Neem gerust contact met ons op.