Over Tuinonderneming Ameloot.

About

Wie zijn wij?

Tuinonderneming Ameloot bestaat ondertussen meer dan 15 jaar. Ons hecht team kan rekenen op jarenlange ervaring en stelt alles in het werk zodat je kan genieten van een prachtige tuin of unieke buitenomgeving. Wij realiseren zowel kleine als grote projecten waarbij we jouw tuin kunnen plannen, inrichten en/of onderhouden.

Enkele van onze specialisaties zijn grondwerken, afsluitingen, aanplantingen, zwemvijvers & terrassen. Alles wordt steeds uitgevoerd met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Als klant heb je één vast aanspreekpunt bij wie je te allen tijde terechtkunt. We streven naar een tuin waar je het hele jaar door plezier aan beleeft.

Stijn Ameloot & team

Nieuws

modern-house-with-garden-swimming-pool-and-wooden--PXH34K3

Wij zoeken nieuwe collega’s

Door uitbreiding zijn we op zoek naar enthousiaste werknemers om ons team te versterken. Ben je sociaal & flexibel ingesteld, beschik je over groene vingers en heb je oog voor detail? Dan ben jij misschien wel de tuinarbeider die we zoeken.

Solliciteer vandaag nog en wie weet creëer je binnenkort samen met ons de mooiste tuinen. Ken jij iemand die voldoet aan deze omschrijving? Stuur onze vacature dan gerust door.

Bekijk onze vacatures
modern-house-with-garden-swimming-pool-and-wooden--PXH34K3

Tuinonderneming Ameloot in de prijzen

Met enige trots mogen we aankondigen dat we in de prijzen zijn gevallen bij de beroepswedstrijd Vlaamse Tuinaannemer 2019.

Ons project voor de prachtige 5-sterren vakantiewoning ‘Het Douviehuis’ in Watou (West-Vlaanderen) kreeg brons in de categorie 150-750m². We stonden in voor de grondwerken, afwatering, het plaatsen van leidingen en de volledige aanleg van verhardingen en het nodige groen.


Ontdek het volledige project
modern-house-with-garden-swimming-pool-and-wooden--PXH34K3

Tuinen van concept tot uitwerking

Wij hebben alles in huis om jouw wensen te vertalen naar een mooi en functioneel ontwerp. Wil je jouw tuin een volledige metamorfose geven of enkel wat zaken ‘opfrissen’? Geen probleem! Dankzij onze ervaring met verschillende tuinprojecten kunnen wij je perfect bijstaan, van ontwerp tot afwerking.

Bovendien werken we samen met vaste partners om totaalprojecten te realiseren, zoals de integratie van een zwembad. Dat bespaart je een hoop tijd!


Neem contact op voor meer info