Zwemtuin DM

Naadloze integratie van een modern zwembad

Samen met de klant dachten we al in een vroege fase na over de mogelijkheden van deze tuin. Nog voor de bouw van het huis werd aangevat, waren we al in de weer met plannen en ideeën. Het zwembad moest de absolute eye-catcher worden, omringd door een romantische tuin met overal bloei en groen. Oordeel vooral zelf over het resultaat!

Deze tuin is dus letterlijk stap voor stap gegroeid. Zoals gezegd ligt de focus op het zwembad, dat door de plaatsing pal naast het terras perfect aansluit bij de woning. Bij de integratie van het zwembad hebben we gewerkt met donkere kleiklinkers. Dit zorgt voor een strakke en moderne look, en creëert tegelijk een mooi contrast met de beplanting. Het geheel werd afgewerkt met bloemen die het volledige jaar rond in bloei staan en prachtige bladstructuren hebben.

's Avonds wordt alles letterlijk in de schijnwerpers gezet met uplighters. In deze tuin kan je uren genieten van water, zon, rust, groen, … en natuurlijk: leuk gezelschap! Later dit jaar staan we in voor de aanleg van een poolhouse én de oprit met randbeplanting. Bedankt aan de klant voor het vertrouwen!

Ontdek het vorige project